De voorraden van Riot Blockchain en Marathon Patent Surge te midden van Bitcoin’s Bullish Movement

Riot Blockchain (NASDAQ: RIOT) en Marathon Patent Group (NASDAQ: MARA), twee van de zeer weinige crypto-mijnbouwfirma’s die op de beurs van Nasdaq zijn genoteerd, ervaren een aanzienlijke stijging van hun aandelenkoersen omdat de prijs van de bitcoin (BTC) blijft stijgen, volgens rapporten op 10 augustus 2020.

Nasdaq-Lijst Bitcoin Mijnbouwbedrijven Zie Groen

De prijs van Bitcoin Loophole is sinds de dieptepunten van maart met meer dan 200 procent gestegen, waardoor een nieuw gevoel van enthousiasme in de harten van de „hodlers“ van het vlaggenschip van de cryptocrisis is ontstaan, terwijl ook bitcoin-mijnwerkers en aanverwante bedrijven worden geholpen om enorme winsten te genereren.

Per bron dicht bij de laatste ontwikkeling is de koers van Riot Blockchain, een op de NASDAQ-lijst opgenomen cryptocurrency mining en distributed ledger technology (DLT) bedrijf in de laatste 12 maanden met 97 procent gestegen, terwijl die van Marathon Patent Group met een massieve 128 procent is gestegen.

De COVID-19 pandemie is erin geslaagd om de belangstelling van zowel particuliere als institutionele beleggers voor bitcoin te vernieuwen als opslag van waarde en activaklasse te midden van de toenemende Amerikaanse schuldencrisis die door de wereldwijde gezondheidscrisis is verergerd.

Commentaar gevend op de kwestie, merkte Ryan Watkins, bitcoin-analist in Messari op dat het natuurlijk is voor de voorraden van de mijnbouw om tijdens bitcoin-stierlooppas te schommelen aangezien de ,,investeerders in een stiermarkt prijzen geven, die opbrengst aan ballon zou kunnen veroorzaken“.

Het kraken van de getallen…

Riot Blockchain werd opgericht in 2000 en beweert zich te concentreren op het bouwen, ondersteunen en exploiteren van blokketentechnologieën. De crypto-mijncapaciteit van de firma zit bij 357 petahash per seconde, en zijn marktkapitalisatie is $142.65 miljoen.

Op 11 Augustus, gaf de Blokketen van de Rellen zijn financià „le resultaten voor Q2, 2020 vrij. In het rapport, eist de firma zijn opbrengst die tot $4.3 miljoen van $3.8 miljoen tijdens de zelfde periode van zes maanden vorig jaar wordt verhoogd. Ook, heeft de Rellen geopenbaard dat zijn mijnbouwmarge ook tot 33.5 percenten van 20.5 percenten tijdens Q2 2019 steeg.

Bovendien heeft het dagelijkse handelsvolume van Riot ook een aanzienlijke piek gekend, van minder dan 5 miljoen dollar in juli tot een ATH van 58 miljoen dollar in augustus.

Aan de andere kant werd de Marathon Patent Group in 2010 opgericht. Het bedrijf beheert een mijncapaciteit van 19 petahash per seconde. Het dagelijkse handelsvolume van de Marathon bereikte een hoogtepunt van meer dan $225 miljoen op 3 augustus.